Fetish-uri Bizare

Industria pentru adulti este de mult timp blamata ca ar avea efecte negative asupra individului dar si prin prisma faptului ca nu pare sa existe limita pentru ce ei nu ar face sa isi satisfaca publicul.
Dendrofilia este acel fetish in care persoana manifesta atractia sexuala fata de copaci. Nu stim cum isi manifesta acestia atractia fata de copaci dar psihologii spun ca poate consta si in placerea obtinuta cand avem copaci in apropire, dar cum in viata reala sunt multi oameni dispusi sa duca la extrem dragostea pe care o poarta anumitor lucruri nu sunt excluse si alte metode de a isi satisfice nevoia. Poate aceste persoane au dus la extrem idea de comuniune cu natura.

Tentaculele sunt parte dintr-un alt trend de fetish-uri, iar industria pentru adulti a reusit impreuna cu tehnologia de efecte speciale sa produca filme cu scene in care fetele sunt rapite si violate de creaturi cu tentacule. Putem spune ca este un trend normal tinand cont ca numarul filmelor SF este in continua crestere, iar de aici pana la dorinta de a vedea fete violate de Cthulhu este doar un mic pas.

Stimularea sexuala prin folosirea electricitatii pentru a primi gratificatie poarta numele de stimming, iar cand am aflat de aceasta metoda am fost socata. Aceasta stimulare poate avea loc prin varii metode, cele mai simple fiind folosirea unor electrozi. Acest fetish are chiar propria lui gama de jucarii sexuale care sunt electrificate, dar preturile pentru astfel de jucarii este inca foarte piperat astfel incat nu toti isi permit.

Mechanophilia este un fetish care presupune atractia pentru masinarii. De obicei atractia se indreapta spre automobile dar nu se rezuma doar la atat. Dupa cum probabil va dati seama multe lucruri pot merge in defavoarea ta cand vrei sa intretii relatii intime cu o masinarie, presupun ca a si tine respectiva masinarie in functiune mareste placerea utilizatorului. Dupa cum am mai spus cei mai multi se rezuma la automobile dar care credeti ca este orificiul preferat? Ei bine singura la care m-am putut gandi este gaura de esapament dar se pare cei cu acesti fetish lubrifiaza si alte spatii pentru a-si atinge scopul.

Poate site-ul filmepornoinc.com nu poate satisfice fetish-urile tuturor dar incearca printr-o selectie cat mai completa sa ii satisfaca pana si pe cei mai pretentiosi.

No comments:

Post a Comment